Hírek

Mi a helyzet jelenleg a duális képzéssel?

A Kecskeméti Főiskola példáján jelenleg országosan is folyik a duális képzés bevezetése. Hamarosan feláll egy ún. Duális Képzési tanács, amely jóváhagyja a képzésben részt venni kívánó cégek által összeállított képzési programot. Ha ez a tanács rábólint a cégek programjára, akkor válik véglegessé a jövő szeptembertől duális hallgatókat fogadó cégek listája, és csak azután indulhat meg a céges kiválasztás.

Tovább

Dr. Kovács Lóránt lett a GAMF Kar új dékánja

Dr. Kovács Lórántot, a GAMF Kar eddigi dékánhelyettesét nevezte ki dr. Ailer Piroska, a Kecskeméti Főiskola rektora a GAMF Kar dékánjának. A dékáni pályázat kiírására azért kerül sor, mert az előző dékán, prof. dr. Belina Károly megbízatása lejárt.  A posztra csak egyetlen pályázó volt az eddigi dékánhelyettes személyében. A főiskola szenátusa egyhangúlag támogatta dr. Kovács Lóránt kinevezését.

Tovább

Kollégiumi pályázat a 2. félévre

Január 20-ig kell beadni a kollégiumi jelentkezéseket a 2. félévre. Azoknak is pályázniuk kell, akik már az első félévben is kollégisták voltak, de a megüresedő helyekre is lehet jelentkezni. Az elutasított hallgatók kiköltözésének határideje 2015. január 31., a megüresedett helyekre bekerülő hallgatók 2015. február 9-én költözhetnek be. 

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események

Elérhetőségeink

Kecskeméti Főiskola GAMF Kar
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10.
Postacím: 6001 Kecskemét, Pf. 91.
Tel: (76) 516-300
Fax: (76) 516-399
E-mail: gamf@gamf.kefo.hu
 

BME Nyelvvizsgahely