Hírek

Kecskemét város ösztöndíja fiatal oktatók, kutatók számára

A Kecskeméti Főiskoláért Alapítvány Kecskemét Megyei Jogú Város támogatásával „Kecskemét város ösztöndíja” pályázatot hirdet a hiányszakmákban (műszaki, természettudományos és kertészeti területeken) kiváló fiatal oktatók és kutatók a Kecskeméti Főiskola munkájába történő bekapcsolódásának elősegítéséhez.  A pályázatok leadási határideje 2015. március 17. 

Tovább

167-en vehették át diplomájukat

2015. február 28-án tartotta téli diplomaátadóját a Kecskeméti Főiskola.  FOTÓALBUM A GAMF Karon 46 gépészmérnök, 13 műszaki menedzser, 22 mérnökinformatikus, illetve műszaki informatikus és 1 anyagmérnök kapta meg BSc diplomáját 28-án, 24-en pedig a szakirányú továbbképzésben végeztek. 

Tovább

Március 7-én kísérik utolsó útjára Törös Olgát

Március 7-én 11 órakor református szertartás szerint helyezik örök nyugalomra a kecskeméti köztemetőben a február 16-án életének 101. évében elhunyt Szemereyné Törös Olgát. Törös Olga tagja volt az 1936-os berlini olimpián bronzérmes női tonászválogatottnak és évtizedekig tanította a leendő tanítókat és óvodapedagógusokat. A főiskola sportcsarnokát és a Tanítóképző Főiskola Kar tornatermét is róla nevezték el.

Tovább

Gulyás Gábor: Szakmai gyakorlaton a Microsoftnál

Érdekelnek a Microsoft technológiák? Gondolkodtál már egy saját alkalmazás fejlesztésében? Előadásomban személyes tapasztalatokat osztok meg veletek Windows és Windows Phone alkalmazások fejlesztéséről, valamint bemutatok néhány izgalmas fejlesztőeszközt (Xamarin, Project Siena), melyekre jövőbeni projektjeiteket alapozhatjátok. Akik pedig érzik magukban az elhivatottságot és szeretnének a Microsoft csapatának részévé válni, azok számára hasznos információkat osztok meg gyakornoki programjainkkal kapcsolatban.

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események