Hírek

Pályázati felhívás

A Kecskeméti Főiskola GAMF Karának pályázati felhívása Szakmai, tudományos és közéleti ösztöndíjra és nevezési díj visszatérítésre.

A KF GAMF Kari DJB ebben a félévben bővítette támogatási körét a Szakmai, tudományos és közéleti ösztöndíj keretein belül. Lehetőség van Szakmai-, tudományos-, és tanulmányi versenyek és konferenciák részvételi díjának visszaigénylésére is. Részletes tájékoztató a mellékelt dokumentumban.

Tovább

GAMF kar végzősök figyelem: a szakdolgozat leadásának a határideje a szorgalmi időszak utolsó napja

Figyelem! A szakdolgozat beadásának és a záróvizsgára való jelentkezés határideje a GAMF Karon helyesen: 2015. május 15. 12.00 (nappali tagozatosoknak), 2015. május 16. 12.00 (levelező tagozatosoknak).

Tovább

A nemzetközi logisztika szakkal bővíti képzési palettáját a Kecskeméti Főiskola

A Német Logisztikai Szövetség brémai Gazdasági és Logisztikai Főiskolája segíti a Kecskeméti Főiskolát a nemzetközi műszaki logisztika alapszak beindításában – többek között ezt tartalmazza az az együttműködési keret-megállapodás, amelyet prof. dr. ing. Josef Decker, a brémai főiskola dékánja és dr. Ailer Piroska, a Kecskeméti Főiskola rektora írtak alá Kecskeméten.  A szak tantervének és tantárgyi struktúrájának kidolgozására egy uniós projekt keretében nyílt lehetőség.

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események