Hírek

Nyári Szakmai Gyakorlati ösztöndíj igényelhető a GAMF Karon

Az igénylés feltételei:

  1. jelenleg államilag finanszírozott vagy államilag finanszírozott formában kezdett, nappali tagozatos képzésben való részvétel;
  2. a szakmai gyakorlat végzésének helye és az állandó lakóhely közötti távolság haladja meg a 40 km-t;
  3. a jelenlegi félévben kapott rendszeres szociális és tanulmányi ösztöndíj együttes összege ne haladja meg a 11 900 Ft-ot;
  4. féléveinek száma nem haladhatja meg a 7+2 azaz 9 félévet;
  5. tanulmányai alatt még nem igényelt szakmai gyakorlati támogatást.
Tovább

Kozó Gábor: Virtuális beüzemelés

Ipari automatizálási projektek során a legfontosabb szempont az biztonságos és üzembiztos működés mellett, a teljes projektre fordított idő, a költségoptimalizáció, és költséghatékonyság. Felgyorsult életünk igényli a gyorsan, olcsót és jót, melyről tudjuk, hogy a 3 feltételből egyszerre csak mindig 2 teljesülhet (vicc akart lenni). A következőkben bemutatnám, hogyan lehetséges megközelíteni e három tényező optimális kombinációját.

Tovább

Pályázati felhívás

A Kecskeméti Főiskola GAMF Karának pályázati felhívása Szakmai, tudományos és közéleti ösztöndíjra és nevezési díj visszatérítésre.

A KF GAMF Kari DJB ebben a félévben bővítette támogatási körét a Szakmai, tudományos és közéleti ösztöndíj keretein belül. Lehetőség van Szakmai-, tudományos-, és tanulmányi versenyek és konferenciák részvételi díjának visszaigénylésére is. Részletes tájékoztató a mellékelt dokumentumban.

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események