Hírek

Programozó informatikus szakirányú továbbképzés

módosítva: 2014.07.15 14:35

Három sikeres év után 2014 szeptemberében ismét indul a képzés. A továbbképzéssel kapcsolatos információk a felvi.hu-n, gamfinfo.hu-n és a GAMF weboldalán megtekinthetők.

A programozó informatikus szakirányú továbbképzési szak célja olyan szakemberek képzése, akik korábban megszerzett szakismereteikre alapozva elsajátítják a programozás, a WEB-programozás, és az adatbázis kezelés alapelemeit.

Tovább

Augusztus 15-ig lehet jelentkezni az AGTEDU tudományos konferenciára

módosítva: 2014.07.01 15:56

A Kecskeméti Főiskola meghatározó eseménye az AGTEDU tudományos konferencia, amely minden évben a három főiskolai kar együttes munkájának eredményeként születik meg. A mezőgazdasági (AGrar), a műszaki (TEchnica) és az oktatási-nevelési (eDUcatio) tudományterületek latin nevéből képzett AGTEDU szóval elnevezett konferencia a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, november 11-én kerül megrendezésre.

Tovább

Két főiskolához kötődő személyiség is a városi díjazottak között

módosítva: 2014.07.01 15:47

A Kecskemét Felsőoktatásáért és Tudományos Életéért Díjat prof dr. Palkovics László Széchenyi-díjas gépészmérnök, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a főiskola korábbi stratégiai rektorhelyettese, az Emberi Erőforrások Minisztériuma napokban kinevezett felsőoktatásért felelős államtitkára kapta, míg a Kecskemét Városért Oktatási Díjat dr. Steklács János, a Tanítóképző Főiskolai Kar dékánja vehette át.

Tovább

Palkovics László lesz a felsőoktatásért felelős államtitkár

módosítva: 2014.07.01 15:40

A Kecskeméti Főiskola korábbi stratégiai rektorhelyettesét, prof. dr. Palkovics Lászlót kérte fel felsőoktatási államtitkárnak Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. A Széchenyi-díjas gépészmérnök 1995 óta a Knorr-Bremse magyarországi fejlesztési igazgatója, 2005-től pedig a cég európai kutatási és rendszerfejlesztési igazgatója.

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események