Tisztelt Hallgatók!
A Szakdolgozat beadási
határideje és az Egységes Szakdolgozati Rendszerbe történő feltöltésének határideje nappali tagozaton 2016. május 13. 12 óra, levelező tagozaton 2016. május 14. 12 óra.

Hírek

Diplomások!

A Pallasz Athéné Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kara, a Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Tanszék koordinálásával, 2016 szeptemberében is indítja

szakirányú továbbképzési szakokat.

Tovább

Modern módszerek az informatika, matematika és fizika oktatásában (MINMAFI 2016)

MINMAFI 2016A Pallasz Athéné Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karán augusztus 24-én immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a MINMAFI konferencia, amelynek célja az informatika, matematika és fizika oktatás területén a középiskolákban alkalmazható korszerű módszerek és eszközök megtárgyalása.

Tovább

Tehetséggondozó matematika tábor

Ha szeretsz érdekes és gondolkodtató matematikai feladatokkal foglalkozni, esetleg még nyáron is, akkor szeretettel várunk egy közös hétre a Kecskeméti Főiskolára. A tehetséggondozó táborunkba főleg azon 9-11. évfolyamos diákokat várjuk, akik már évközben is foglalkoztak nehezebb, versenyszintű matematikai feladatokkal városi, illetve iskolai szakkörök keretében.

Tovább

Játék és matematika tábor

Ha szeretsz játszani és matematikával foglalkozni, esetleg még nyáron is, és 9-11-es középiskolás vagy, szeretettel várunk egy közös kalandra.

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események

Elérhetőségeink

Kecskeméti Főiskola GAMF Kar
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10.
Postacím: 6001 Kecskemét, Pf. 91.
Tel: (76) 516-300
Fax: (76) 516-399
E-mail: gamf@gamf.kefo.hu
 

BME Nyelvvizsgahely