Hírek

Roncsautókkal a környezettudatosságért

módosítva: 2014.04.18 14:43

A Kecskeméti Főiskola volt az egyik bázisa a Car-Rec Gépjárműroncs-kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. környezettudatosság-formáló kampányának. A hallgatók 6 workshop keretében sajátíthatták el a környezettudatos terméktervezés, a gépjármű-újrahasznosítás alapismereteit, a gyakorló óvoda kicsinyei pedig játszóházban vehettek részt.

Tovább

Az ország minden részébe csábítják a Kecskeméti Főiskola végzőseit

módosítva: 2014.04.18 14:41

Az ország minden részébe várják a cégek a Kecskeméti Főiskola végzőseit.  Ezt bizonyítja a főiskolán immár 17. alkalommal megrendezett állásbörze,  ahová a kiállítók több mint fele nem Kecskemét környékéről érkezett. Nyíregyházára éppúgy csábítják a műszaki és informatikai diplomával rendelkezőket, mint Pécsre vagy Orosházára.

Tovább

Lépj be a lehetőségek tárházába: ismét állásbörze a Kecskeméti Főiskolán

módosítva: 2014.04.15 12:55

44 kiállító 191 munkakörben mintegy 1300 állásajánlattal érkezik a Kecskeméti Főiskola hagyományos tavaszi állásbörzéjére. A szervező Hallgatói Szolgáltató Központ ajánlja a rendezvényt minden olyan érdeklődőnek, aki éppen munkát keres, munkahelyet váltana vagy csak kíváncsi régiónk munkaerő-piaci helyzetére, a cégek által kínált állás- és gyakornoki helyekre.

Tovább

Kedvcsináló lányoknak a műszaki képzéshez: lányok napja a GAMF Karon

módosítva: 2014.04.15 12:49

A műszaki területek iránt érdeklődő lányokat várja a GAMF Kar a Lányok Napjára. A pályaválasztás előtt álló hölgyek megismerhetik képzéseinket, fejlődő infrastruktúránkat és betekintést nyerhetnek a műszaki tudományterületek alkalmazásaiba is. A szervezők remélik, hogy egyre több lány kap kedvet a műszaki képzéshez.

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események