Hírek

Egy újabb esély pótfelvételivel!

módosítva: 2014.07.31 10:24

A Kecskeméti Főiskola nyolc alapszakot és három felsőoktatási szakképzési szakot hirdet meg a pótfelvételiben. Valamennyi szak önköltséges, csak egy intézmény egy szakja jelölhető meg, és a bekerülési pontszám nem lehet alacsonyabb, mint a normál eljárásban az önköltséges ponthatár.  A jelentkezési határidő 2014. augusztus 12.

Tovább

Megjelent a kollégiumi pályázati hirdetmény az elsőéveseknek

módosítva: 2014.07.31 10:21

Már megtalálható honlapunkon az elsőéveseknek szóló pályázati hirdetmény. A jelentkezéshez különböző igazolások szükségesek, amelyeket érdemes minél hamarabb beszerezni. A jelentkezést akkor kell majd postázni, ha a hallgató postai úton megkapja az ún. EHA-kódot. Erre várhatóan ezen a héten sor kerül. A kollégiumi jelentkezés határideje: augusztus 11.

Tovább

Programozó informatikus szakirányú továbbképzés

módosítva: 2014.07.15 14:35

Három sikeres év után 2014 szeptemberében ismét indul a képzés. A továbbképzéssel kapcsolatos információk a felvi.hu-n, gamfinfo.hu-n és a GAMF weboldalán megtekinthetők.

A programozó informatikus szakirányú továbbképzési szak célja olyan szakemberek képzése, akik korábban megszerzett szakismereteikre alapozva elsajátítják a programozás, a WEB-programozás, és az adatbázis kezelés alapelemeit.

Tovább

Augusztus 15-ig lehet jelentkezni az AGTEDU tudományos konferenciára

módosítva: 2014.07.01 15:56

A Kecskeméti Főiskola meghatározó eseménye az AGTEDU tudományos konferencia, amely minden évben a három főiskolai kar együttes munkájának eredményeként születik meg. A mezőgazdasági (AGrar), a műszaki (TEchnica) és az oktatási-nevelési (eDUcatio) tudományterületek latin nevéből képzett AGTEDU szóval elnevezett konferencia a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, november 11-én kerül megrendezésre.

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események