Hírek

Járműipari szerelőkészülék-tervező szaktanfolyam

módosítva: 2014.09.01 19:53

Mint már néhány éve ősszel, az MAG Hungary Kft.-vel közösen meghirdetjük a Járműipari szerelőkészülék-tervező szaktanfolyamot, amely két féléves képzés, mindkét félév oklevéllel zárul, végeztével nyári gyakorlat, diplomamunka folytatható, és az ügyesebb hallgatók számára elhelyezkedési lehetőséget is jelent.

Tovább

Figyelem! A felsőbb éves hallgatóknak be kell jelentkezniük a szemeszterre

módosítva: 2014.09.01 09:34

Törvényi változás miatt a hallgatóknak a tantárgyfelvétel  előtt be kell jelentkezniük a szemeszterre, csak így válik atívvá a hallgatói jogviszony és csak ezután vehetők fel a tantárgyak. (Az elsőévesekre ez nem vonatkozik, ők majd a beiratkozás révén válnak hallgatókká.) Augusztus 25-én 9.00 órától szeptember 7-én 24.00 óráig lehet bejelentkezni az ETR-ben a Képzés/Beiratkozás állapotváltás oldalon. 

Tovább

Érdekes és hasznos programok a regisztrációs héten

módosítva: 2014.09.01 09:31

Olyan tájékoztatók, tréningek és felmérések várják a hallgatókat a regisztrációs héten, amelyek segítik eligazodásukat és tanulmányaikat a főiskolán. Újdonságként pontokat gyűjthetnek az önkéntes közösségi munkáért, amelyeket aztán kreditre válthatnak. A regisztrációs hét programjain már indul a pontgyűjtés. 

Tovább

Győzelem a 39. Finnish Mileage Marathonon

módosítva: 2014.08.29 15:17

Ismét a Kecskeméti Főiskolára kerül a Finnish Mileage Marathon vándorserlege, a GAMF csapat ugyanis újra abszolút győztes lett a finnországi Nokiában megrendezett versenyen.  A tavaly ugyanitt felállított rekordjukat – 3082 km/1 liter – főként a változékony és szeles időjárás miatt nem tudták megdönteni, de 2809 km/1 literes fogyasztás is kiemelkedő volt a mezőnyben. 

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események