Hírek

Szakkollégiumi előadások online marketing és lemezvágó technológiák témakörökben

Minden vállalkozásnak szüksége van marketingre a sikeres gazdasági jelenléthez. A technológiák fejlődésével egy új terület nyílt meg a marketing palettáján: az internet. Előadásában Martincsek Ádám ízelítőt nyújt az online marketing színes világából. Ezt követően Lány Roland az iparban leggyakrabban alkalmazott lemezvágó eljárásokat mutatja be. Az előadásokra 2016. december 1-én 18 órakor a homokbányai kollégium 3/710-es termében kerül sor. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tovább

Magas színvonalú TDK-konferencia a karon

Az idei kari TDK-n összesen 16 pályamunkát adott elő 17 hallgató. A hallgatókat ugyancsak 17 konzulens tanár segítette munkájuk kiteljesedésében. A konferencia  idén is magas színvonalú volt, amelyet a hét tagú zsűri és a nagyszámú hallgatóság kísért figyelemmel. A 16 pályamunkából hat első, hat második és négy harmadik helyezést osztott ki a bíráló bizottság. A zsűri döntése alapján az első és a második helyezettek részt vehetnek 2017-ben az OTDK-n, amelyet Dunaújvárosban rendeznek meg (Műszaki Tudományi Szekció).

Tovább

Köszönjük a részvételt nyílt napunkon!

Nagy érdeklődés mellett zajlott a PAE GAMF Műszaki és Informatikai Kar első nyílt napja 2016. november 23-án. A nagyelőadóban megtartott tájékoztatók mellett az aulában lehetőség nyílt személyes beszélgetésekre szakfelelősökkel, oktatásfelelősökkel és hallgatókkal. Jelen voltak több duális partnercég képviselői is, akik a cégek számára toborozták a hallgatókat megismertetve velük a képzéstípus előnyeit. 

Tovább

Papp Olga: Transition to an agile mindset - Váltás agilis gondolkodásmódra

Az agilis munkamódszerről, a csapatmunkáról, az online segédeszközök gyakorlati alkalmazásáról beszél az Informatika.Neked sorozat következő előadásában Papp Olga, a GAMF korábbi oktatója, aki 2013 óta dolgozik az Ericsson Magyarország Kft.-nél szoftverfejlesztőként, jelenleg team coach. Egy közel 20 éves legacy operációs rendszer fejlesztésén dolgozik, 150 fős projektben. Időpont: 2016. november 30. 14 óra. Helyszín: 4/315.

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események