Hírek

Elindult a PAE GAMF Műszaki és Informatikai Kar új honlapja

A PAE GAMF Műszaki és Informatikai Kar új honlapja a Pallasz Athéné Egyetem portáljába illeszkedik. A kar korábbi oldala a későbbiekben már nem frissül. Kérjük, hogy a friss információkért keresse új oldalunkat.  Az oldal linkje: http://gamf.uni-pae.hu/kezdolap

Tovább

Egy nap alatt a logisztika körül

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! (remélhetőleg hamarosan jelentkezők) Éppen a ti kreativitásotokra, logikátokra van szükség a PAE GAMF Kar 24 órás logisztikai problémamegoldó versenyén.
Részletek és jelentkezés:
http://gamf.uni-pae.hu/egy-nap-alatt-a-logisztika-korul

Tovább

Akikre büszkék vagyunk: Híres Nikol

A Pallasz Athéné Egyetem (PAE) harmadéves gépészmérnök hallgatója is bekerült az ipari digitális technológiák egyik vezető vállalata, a svájci ABB magyar női mentori programjában. Híres Nikol a konszern magyar leánycégénél, az automatizálás területén fog a következő időszakban dolgozni.

Tovább

Jegybanki pályázat egyetemünk hallgatóinak!

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jelentős pénzdíjjal járó pályázatot írt ki a Pallasz Athéné Egyetem hallgatóinak. A „Pénzügyek felsőfokon – Légy kreatív!" címet viselő versenyre január 16-tól lehet jelentkezni!

2017. március 16-ig jelentkezhetnek egyetemünk hallgatói az MNB új, pénzügyi kultúrát és tudatosságot fejlesztő pályázatára. Négy témakörben lehet pályázni:

1. Felelős hitelfelvétel
2. Tudatos bankváltás/tudatos bankszámlaválasztás
3. Értékpapírszámla-lekérdező Alkalmazás (ÉSZLA) népszerűsítése;
4. Befektetési alapok – Ingatlanalap.

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események