Hírek

Rendkívüli szociális támogatás

módosítva: 2014.10.31 13:33

Rendkívüli szociális támogatás igényléséhez elkészült az új formanyomtatvány.

A támogatás igényléséhez csatolni kell a letölthető nyomtatványt, valamint a szociális helyzet megváltozását igazoló hivatalos dokumentumok másolatát.

Tovább

Lájkokkal és regisztrációval támogathatók járműépítő csapataink az Automotive Hungaryn

módosítva: 2014.10.29 13:32

Három járműépítő csapatunk vesz részt az Automotive Hungary keretében megrendezésre kerülő vetélkedőben. A két "népszerűségi" versenyszámhoz kérjük a támogatók segítségét. A lájkversenyben a csapatainkról írt posztokat kell lájkolni, a látogatótoborzó versenyszámban a kiállításra regisztrálók megjelölhetik, hogy melyik csapatot támogatják. Részletek a Tovább...-ra kattintva.

Tovább

A duális képzés kecskeméti modellje az Automotive Hungary kiállításon

módosítva: 2014.10.29 13:30

A kecskeméti duális képzési modell a kiemelt járműipari térségben, a társadalom sikerességének, a nemzetgazdaság fejlesztésének szolgálatában című (TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0019) projekt keretén belül közös standdal jelenik meg az Automotive Hungary kiállításon a kecskeméti önkormányzat, az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft., a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Kecskeméti Főiskola, hogy bemutassa a duális képzés kecskeméti modelljét. 

Tovább

Járműépítő csapataink készülnek a Techtogether vetélkedőre

módosítva: 2014.10.17 14:57

Az Automotive Hungary (nov. 5-6-7.) keretében rendezik meg a Techtogether című vetélkedőt az egyetemek, főiskolák járműépítő csapatai számára. A Kecskeméti Főiskolát képviselő csapatok várják szavazataikat az alábbi linkeken. 

http://www.automotivexpo.hu/techtogether

https://www.facebook.com/autoprohungary?fref=ts.

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események