Tisztelt Hallgatók!
A Szakdolgozat beadási
határideje és az Egységes Szakdolgozati Rendszerbe történő feltöltésének határideje nappali tagozaton 2016. május 13. 12 óra, levelező tagozaton 2016. május 14. 12 óra.

Hírek

Záróvizsga konzultáció mérnökinformatikus hallgatóknak adatbáziskezelés témakörökből

Dr. Pap-Szigeti Róbert tanár úr nappali és levelező tagozatos mérnökinformatikus hallgatóknak záróvizsga konzultációt tart Adatbáziskezelés témakörökből 2016. május 31-én (kedden) 13 órától a 4/315-ös teremben.

Tovább

Levelezős hallgatók szakmai gyakorlata

Tájékoztató anyagok a levelezős hallgatók szakmai gyakorlatáról.

Tovább

Érsek Attila: Dolgok Internete – Az eszközöktől a felhőig

Az előadás napjaink talán legfontosabb, de biztosan sokat találgatott trendjéről, az ’Internet of Things’-ről szól, mely egyszerre jelenti eszközök sokaságát, szenzorokat, adatok milliárdjait, felhős kiszolgálást és a saját elképzelésed valóra válását. Az eszközök összekapcsolásával lehetőségek új tárháza nyílik meg előttünk, mellyel még produktívabbá válhatunk. Mit nyújt számodra az ingyenes a Microsoft Windows IoT Core megoldása legyen szó szenzorok vezérléséről, kommunikációról vagy bizontonságról? Rövid áttekintés a Windows platform és a Microsoft Azure innovatív megoldásairól, eszközök életre keltéséről, azok összekapcsolásáról, és egy szép új világról.

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események

Elérhetőségeink

Kecskeméti Főiskola GAMF Kar
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10.
Postacím: 6001 Kecskemét, Pf. 91.
Tel: (76) 516-300
Fax: (76) 516-399
E-mail: gamf@gamf.kefo.hu
 

BME Nyelvvizsgahely