Hírek

Ösztöndíjpályázat mérnökinformatikus hallgatóknak

módosítva: 2014.04.24 09:05

Az IB Controll Kft. által alapított szakmai ösztöndíj célja a GAMF Karon a mérnökinformatikus képzésben kiemelkedő hallgatók anyagi és erkölcsi támogatása és szakmai gyakorlati tapasztalataik bővítése. Az egyenként 25 ezer forintos ösztöndíjat a tavaszi félévben két hallgató nyerheti el. A pályázati határidő április 30.

Tovább

Szakmai, közéleti és tudományos ösztöndíj pályázat

módosítva: 2014.04.24 08:03

A Kecskeméti Főiskola GAMF Karának pályázati felhívása szakmai, közéleti és tudományos ösztöndíjra.

Tovább

Gépi tanulás és Eto-robot

módosítva: 2014.04.22 07:45

A május 7-i szemináriumra két fiatal kutatót hívtunk meg, akik a közelmúltban szereztek tudományos fokozatot, és előadásukban kutatási eredményeikről számolnak be. A második előadás gyakorlati bemutatót is tartalmaz. Mindkét előadás kb. 45 perces.

Tovább

Szőcs Árpád: Start up-ot akarsz indítani? Most jött el az ideje!

módosítva: 2014.04.22 07:42

Az idei évtől induló 2014-20-as uniós ciklusban minden eddiginél nagyobb forrás áll rendelkezésre start up vállalkozások indításához, illetve támogatásához. Az európai unió zászlajára az innováció támogatását írták fel a legnagyobb betűkkel következő hét évre. És most még az sem baj, ha nem a következő "Facebook" ötlete lapul a zsebünkben. Az is elég, ha 2-3 barátunkkal sikerül egy használható, piacon eladható alkalmazást, szoftver megoldást összehozunk. A pályázati források mellett a különböző kockázati tőke programok is újabb szereplőkkel fognak bővülni. Ezért érdemes komolyan végig gondolni, hogy a karrierünket esetleg ne egy multinacionális vállaltnál, hanem cégünk ügyvezetőjeként kezdjük el!

Tovább

Eseménynaptár

Kiemelt események